Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Moniek Poland
bg

Over Moniek Poland - Even voorstellen

psycholoog Amsterdam Oost Moniek Poland

Iemand met een open, enthousiaste en empathische houding! Op jonge leeftijd ben ik begonnen met werken. Na veel verschillende functies en rollen te hebben vervuld, zat ik met de vraag, doe ik nu echt waar ik blij van word? Op 29 jarige leeftijd begon ik de studie psychologie omdat mij dit aansprak en ik tegelijkertijd wilde onderzoeken, waar krijg ik energie van? Mijn conclusie; Ik word blij van bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, die van mijzelf, maar nog leuker vind ik het om anderen daarbij te begeleiden.

Ook ik heb mijn uitdagingen gekend en kom ze nog steeds tegen. Dit hoort bij het leven, wat ook altijd in ontwikkeling is. Wel hebben deze uitdagingen mij inmiddels veerkracht gegeven. Naast de kennis en vaardigheden vanuit mijn opleiding breng ik rust en volledige aandacht. Wat je gevoelens en gedachtes ook zijn, er is altijd begrip en vertrouwen dat jij een volgende stap gaat zetten.

Mijn passie voor dit vak

Waarom gedragen mensen zich zoals ze doen? Wat is hier allemaal op van invloed en wat zijn verschillende invalshoeken om hier mee om te gaan. Erg interessant en daarom ben ik mij hier ook meer in gaan verdiepen. Hoe kan ik hierin mezelf en anderen helpen. Het echte gesprek voeren en contact maken met anderen. Daar wordt uiteindelijk iedereen gelukkiger van, ook al voelt dat niet altijd zo. Zowel fysiek in de praktijk als online, vanuit huis richt ik mij op psychosociale hulpvragen. Van het omgaan met de dagelijkse stressoren tot en met overspannenheid, burn-out en talentontwikkeling.

Wees welkom

Heb je misschien nog vragen of wil je direct een afspraak maken om te kijken of je een klik voelt? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen, je bent van harte welkom. Ik vertel je graag wat de mogelijkheden zijn en ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen. Ik hoor graag van je.

- Moniek

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen