Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Simone van den Bosch
bg

Over Simone van den Bosch - Even voorstellen

psycholoog Amsterdam Oost - Van den Bosch

Hallo en welkom op mijn profiel, ik ben Simone van den Bosch. In contact met clienten hecht ik veel belang aan een warme, niet-oordelende en empathische therapeutische relatie. Ik geloof in het bieden van een veilige ruimte waarin cliënten zich gehoord en begrepen voelen, een essentieel onderdeel is van het helingsproces.

Ieders ervaring is uniek en veelal complex. Er zijn verschillende aspecten die kunnen bijdragen aan klachten c.q. hulpvragen zoals burn-out, stress klachten, depressie, een laag zelfbeeld en/ of vastlopen in zingevingsvragen.

Mijn werkwijze is altijd op maat en in samenspraak met jou vanuit wat jij nodig hebt. Als psychosociaal therapeut ben ik mij verder aan het specialiseren in ACT (Acceptance and Commitment Therapy). Ik combineer dit met oplossingsgericht werken. Soms is het nodig persoonlijke waarden te identificeren n en helpt het om doelgerichte acties te ondernemen die in lijn zijn met die waarden. Ik geloof sterk in de kracht van het nemen van kleine stappen die kunnen leiden tot positieve veranderingen in het dagelijks leven.

Daarbij richt ik mij op de sterke punten en hulpbronnen van mijn cliënten, hierin kijken we samen naar haalbare doelen en mogelijke oplossingen. Mocht het nodig zijn kijken we ook naar onderliggende trauma’s en of patronen zodat we werken aan de bron.

Wees welkom

Heb je misschien nog vragen of wil je direct een afspraak maken om te kijken of je een klik voelt? Dan nodig ik je uit om contact met mij op te nemen. Ik maak graag een (kosteloze) kennismakinggesprek zodat je kan kijken en ervaren of ik wat voor je kan betekenen. Ik ben doorgaans in staat om op korte termijn een eerste afspraak in te plannen. Ik hoor graag van je, voel je welkom!

- Simone

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen