Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Simone van den Bosch
bg

Hoe mijn cliënten de hulp ervaren

Roos (37):

"Simone is hartelijk en rustig, waardoor ik me heel veilig en ongedwongen voelde tijdens onze gesprekken. Praten over gevoelens is niet mijn sterkste kant, maar ik verbaasde mezelf over mijn openheid in de sessies. En die had ik eerlijk gezegd ook echt nodig om stappen vooruit te kunnen zetten."

Devon (25):

"Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Simone. Zo durfde ik zelfs mijn ‘taboegevoel’ boosheid te laten zien. Mijn gevoelens van schaamte en "niet goed genoeg zijn" lossen steeds meer op, waardoor ik nu met meer zelfvertrouwen in mijn schoenen sta."

Marijn (31):

"Al snel na de start van de gesprekken merkte ik een mate van verlichting van mijn problemen. Ze waren er nog wel, maar beheersten mijn leven veel minder. Ik leerde me te richten op alles wat er nog meer is, en wat voor mij belangrijk is in het leven. Wat ik heel fijn vond is dat Simone zich open, begripvol en gelijkwaardig opstelde."

Adem (46):

"Door de mogelijkheid tot verschillende werkvormen die aansloten op mijn behoefte kreeg ik op een voor mij prettige manier meer inzicht in mezelf. Het gaf me informatie over mezelf en mijn omgang met de buitenwereld die anders niet naar boven was gekomen. De therapie heeft me zo geholpen om meer evenwicht in mezelf te vinden en ik voel me hier beter door."

Ruud (36):

"Ik voelde me bij Simone volkomen op mijn gemak en veilig. Ze straalt rust uit, vraagt goed door en grijpt indien nodig terug op een eerder gestelde vraag wanneer iets nog niet duidelijk is. Onze sessies hebben mij heel goed geholpen."

Geïnteresseerd? Maak een afspraak om samen aan de slag te gaan

Psycholoog Van den Bosch in Amsterdam Oost

Simone van den Bosch

  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen