Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Simone van den Bosch
bg

Tarief en vergoedingen

De tarieven voor psychologische hulp bij Psycholoog Amsterdam-Oost voor 2024 vind je hieronder. Je hebt geen verwijsbrief nodig van een huisarts of specialist en kunt dus zelf een afspraak bij mij maken. Momenteel is er geen sprake van een wachtlijst; je kunt meestal binnen twee weken terecht.

Tarieven

  • Intakegesprek (20 minuten): kosteloos
  • Consult kort (50 minuten): € 98,00
  • Consult standaard (80 minuten): € 147,00

Vergoeding

Doordat ik ben aangesloten bij de ABvC en het RBCZ is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk vanuit de aanvullende zorgverzekering. Mijn sessies vallen onder de noemer alternatieve- of psychosociale zorg. De mogelijke vergoeding en de hoogte daarvan zijn dus afhankelijk van de specifieke dekking en voorwaarden van jouw eigen zorgverzekering.

Op de volgende pagina van de website Zorgwijzer Overzicht Vergoedingen vind je een actueel overzicht van vergoedingsmogelijkheden voor mijn hulp. Daarnaast kun je informeren bij je werkgever, uitkeringsinstantie of gemeente (in geval van WMO of PGB) in hoeverre vergoeding mogelijk is.

Consulten worden dus echter niet vanuit de basisverzekering vergoed. Dit heeft echter als voordeel dat het eigen risico niet eerst wordt aangesproken.

Wijze van betaling

Je ontvangt van mij een factuur per e-mail. Deze wordt tweemaal per maand verstuurd en alle gehouden sessies uit de betreffende periode vind je hierop terug. Betalen kan vervolgens per bankoverschrijving. Wanneer je deze factuur indient bij je zorgverzekering ontvang je mogelijk een deel van de gemaakte kosten terug.

Afspraak annuleren

Het kan voorkomen dat je een afspraak moet afzeggen omdat er iets tussendoor is gekomen. Graag dit tenminste 48 uur tevoren bij mij aan te geven, anders ben ik genoodzaakt om alsnog € 50,00 in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Ben je verhinderd of wil je een afspraak afzeggen?

Het kan voorkomen dat je een afspraak wil verzetten of afzeggen. Dat kan telefonisch of via e-mail tot uiterlijk 48 uur van tevoren kosteloos. Ik kan dan nog iemand anders inplannen. Bij niet of te laat afzeggen ben ik helaas genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Psycholoog Van den Bosch in Amsterdam Oost

Simone van den Bosch

  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen