Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Simone van den Bosch
bg

Persoonlijke groei en zelfontwikkeling

Iedere dag ontwikkel je jezelf zonder dat je dit altijd bewust doorhebt. Door interactie met anderen, je omgeving, door wat je waarneemt etc. Het kan zijn dat iets je belemmerd om bepaalde doelen in je leven te behalen. Misschien droom jij er al heel lang van om een eigen zaak te beginnen? Wil je expert worden op het gebied van bijvoorbeeld Mindfulness? Het kan zijn dat je hiervoor wat extra specifieke kennis nodig hebt en je besluit een studie of cursus te starten. Je ontwikkelt je verder.

Nu zijn er ook kenmerken van jezelf die kunnen groeien en daardoor merkbaar zullen zijn in alle gebieden van je leven. Wil je werken aan je zelfbeeld en zelfvertrouwen bijvoorbeeld, dan zal dit je helpen om op je werk makkelijker voor de groep te gaan staan maar dit zal je ook merken thuis, in het contact met je familie en vrienden. Het zal bijdragen aan hoe jij je voelt, het vergroot je gevoel van welzijn. Je spreekt dan over persoonlijke groei.

Thema’s kunnen zijn:

  • Leren loslaten
  • Zichtbaarheid
  • In je kracht staan
  • Keuzes maken
  • Zelfvertrouwen

Talentontwikkeling

Persoonlijke groei betekent ook jezelf goed kennen. Waar sta ik voor, wat vind ik belangrijk en waar heb ik plezier in. We hebben allemaal wel iets waar we opvallend goed in zijn. Zowel jong als oud. Het kenmerkt jou en onderscheid je van anderen. Het is iets wat je makkelijk af gaat en is een cadeau om te ontdekken. Als je weet wat jouw unieke talent is kan je dit in het middelpunt zetten en nog meer laten groeien. Het geeft je voldoening en vergroot je gevoel van eigenwaarde. Wil jij ontdekken wat jouw talent is? Samen werken aan persoonlijke groei, neem dan contact met mij op.

Neem vandaag nog contact met mij op om samen aan de slag te gaan

Tags: persoonlijke groei, ontwikkeling, talent, coaching, amsterdam-oost

Psycholoog Van den Bosch in Amsterdam Oost

Simone van den Bosch

  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen