Psycholoog Amsterdam-Oost

Praktijk van Simone van den Bosch
bg

Traject en werkwijze

Kennismaking

We starten eerst met een kennismaking. Daarin bespreken we jouw vraag en zal ik uitleggen wat ik voor je kan betekenen. Wat jij van het traject kan verwachten en onder welke voorwaarden we starten. Het allerbelangrijkste is om te voelen of er een klik is; wij genoeg aansluiting en vertrouwen voelen om het traject aan te gaan. Weet dat jij altijd eigenaar bent van jouw traject en bij kunt sturen op ieder moment. Ik zal je daarin begeleiden.

Sessies

Daarna volgt de start van het traject. Tijdens de eerste sessie nemen we wat langer de tijd om kennis te maken en jouw hulpvraag in kaart te brengen. Dit zal ik doen door veel vragen te stellen en goed naar je te luisteren. Samen brengen we focus aan en bepalen het startpunt waar vanuit jij wilt vertrekken. Tijdens deze sessie zullen we ook de aanpak bespreken die het meest passend is. Ik zal vragen stellen die inzichten opleveren en instrumenten waarmee je zelf kan gaan oefenen. Tijdens de start zullen wij veel onderzoeken en inzichtelijk maken, zodat jij met tools aan de slag kunt gaan en we samen kunnen evalueren wat dit je oplevert. Tijdens het traject zal ik jou begeleiden en bewaken dat jij toe blijft werken naar wat je vooraf gestelde doel is.

Duur van een traject

In de meeste gevallen duurt een traject 7 a 10 sessies. Dit is afhankelijk van jouw vraag en situatie. We zullen tijdens het traject blijven praten over de voortgang en wat jouw behoefte daarin is.

Fysiek en online

Het traject kan zowel fysiek in de praktijk in Amsterdam als online plaatsvinden. Een combinatie hiervan is ook mogelijk. Heb je moeite om je gedachten of gevoelens te delen? Online coaching heeft als voordeel dat jij gesprekken voert in een voor jou veilige en vertrouwde omgeving.

Je bent van harte welkom

Mocht je graag samen aan de slag gaan om echt werk te maken van jouw hulpvraag, dan nodig ik je uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen.

Psycholoog Van den Bosch in Amsterdam Oost

Simone van den Bosch

  • Afspraak op korte termijn
  • Geen verwijsbrief nodig
  • Vergoeding (deels) mogelijk
Lees meer over mij

Samen aan de slag?

Je bent met al je vragen of voor het maken van een afspraak van harte welkom.

Ervaringen van anderen